21/12/2018 21/12/2018 Τα κάλαντα μέσα στο κρύο στην πλατεία Αριστοτέλους… Το θερμόμετρο έδειχνε τους 5 βαθμούς, το κρύο «τρυπούσε» τις φωνές, η κίνηση των ανθρώπων και των αυτοκινήτων ήταν δυνατή, αλλά τίποτα από όλα αυτά δεν εμπόδισε τις καλλικέλαδες φωνές των κοριτσιών από την χορωδία της αδελφότητος «Δράση» να βγουν έξω με τα μουσικά τους όργανα και...
21 Δεκεμβρίου, 2018 - 16:09
Τελευταία ενημέρωση: 21/12/2018 - 18:51

Κάλαντα μέσα στο κρύο της Αριστοτέλους (βίντεο)

Διαδώστε:
Κάλαντα μέσα στο κρύο της Αριστοτέλους (βίντεο)

Τα κάλαντα μέσα στο κρύο στην πλατεία Αριστοτέλους…

Το θερμόμετρο έδειχνε τους 5 βαθμούς, το κρύο «τρυπούσε» τις φωνές, η κίνηση των ανθρώπων και των αυτοκινήτων ήταν δυνατή, αλλά τίποτα από όλα αυτά δεν εμπόδισε τις καλλικέλαδες φωνές των κοριτσιών από την χορωδία της αδελφότητος «Δράση» να βγουν έξω με τα μουσικά τους όργανα και να ψάλλουν εκκλησιαστικούς ύμνους, καθώς και τα κάλαντα προς τους περαστικούς.

 

 

 

Ο κόσμος πολύς. Σταματούσε να ακούσει, ενώ πολλοί ήταν αυτοί που ήθελαν να αφήσουν ένα φιλοδώρημα, ψάχνοντας για έναν κουμπαρά να ρίξουν μέσα τα χρήματά τους, με τα κορίτσια να τους κάνουν νόημα πως δέχονται μόνον ευχές και δεν έχουν κάποιον κουμπαρά για χρήματα.

 

 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ / ΦΩΤΟ: ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Ετικέτες:
Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων