07/01/2024 07/01/2024 Ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Ευάγγελος Παπανικολάου, κληρικός της Ιεράς Μητροπόλεως Καμερούν – Πατριαρχείο Αλεξανδρείας, ανήμερα των Θεοφανίων ( 6 / 01/ 2024 ) τέλεσε την Θεία Λειτουργία, και την Ακολουθία του Μεγάλου Αγιασμού στην Γυναικεία Ιερά Μονή Αγίων Νηπίων Οινόης – Αττικής. Μετά την απόλυση κατευθύνθηκε με την συνοδεία του και πιστούς, στο γεφυράκι έξω από...
07 Ιανουαρίου, 2024 - 9:10
Τελευταία ενημέρωση: 07/01/2024 - 10:05

Αγιασμός των υδάτων στο γεφυράκι της Ιεράς Μονής Αγίων Νηπίων

Διαδώστε:
Αγιασμός των υδάτων στο γεφυράκι της Ιεράς Μονής Αγίων Νηπίων

Ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Ευάγγελος Παπανικολάου, κληρικός της Ιεράς Μητροπόλεως Καμερούν – Πατριαρχείο Αλεξανδρείας, ανήμερα των Θεοφανίων ( 6 / 01/ 2024 ) τέλεσε την Θεία Λειτουργία, και την Ακολουθία του Μεγάλου Αγιασμού στην Γυναικεία Ιερά Μονή Αγίων Νηπίων Οινόης – Αττικής.

Μετά την απόλυση κατευθύνθηκε με την συνοδεία του και πιστούς, στο γεφυράκι έξω από την Ιερά Μονή, για να ” αγιαστούν ” και τα τρεχούμενα ύδατα.

Όταν αναγνώρισαν, οι διερχόμενοι τον π. Ευάγγελο, στάματησαν τα αυτοκίνητά τους στην άκρη του δρόμου για να πάρουν την ευχή του!
Ο π. Ευάγγελος ευχήθηκε’ ” …του χρόνου να έχει βρέξει νωρίτρα, ώστε το ποταμάκι να έχει περισότερο νερό και να ποτιστεί η γη “.

Οι πιστοί που παρακολούθησαν των Αγιαμό των Υδάτων στο ” γεφυράκι “, έφυγαν πλήρης χάριτος και ευλογίας…” Επεφάνη η Χάρις του Θεού η σωτήριος πάσιν ανθρώποις “.

Κείμενο – Φωτογραφίες : Σπύρος Θεοδ. Κουτσοχρήστος

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων