15/02/2019 15/02/2019 Το θέμα της κατάθλιψης, της ψυχικής ασθένειας που ξεπροβάλλει στις ζωές πολλών , ασχέτως φύλου, κοινωνικής τάξης, οικονομικής κατάστασης, αναγνώρισης η μη αναγνώρισης του προσωπικού μας έργου, απασχολεί τον γέροντα Νεκτάριο στο τελευταίο του βίντεο. Στη νέα σειρά, “Ρωτήστε τον Γέροντα”, που θα βρείτε στο κανάλι μας, μπορείτε πλέον και εσείς να κάνετε την ερώτησή...
15 Φεβρουαρίου, 2019 - 11:23

Γέροντας Νεκτάριος: “Κατάθλιψη, αίτια, θεραπεία”

Διαδώστε:
Γέροντας Νεκτάριος: “Κατάθλιψη, αίτια, θεραπεία”

Το θέμα της κατάθλιψης, της ψυχικής ασθένειας που ξεπροβάλλει στις ζωές πολλών , ασχέτως φύλου, κοινωνικής τάξης, οικονομικής κατάστασης, αναγνώρισης η μη αναγνώρισης του προσωπικού μας έργου, απασχολεί τον γέροντα Νεκτάριο στο τελευταίο του βίντεο.

Στη νέα σειρά, “Ρωτήστε τον Γέροντα”, που θα βρείτε στο κανάλι μας, μπορείτε πλέον και εσείς να κάνετε την ερώτησή σας στα σχόλια των βίντεο, ώστε να μπορεί και η δική σας ερώτηση να γίνει ένα βίντεο, στο οποίο θα απαντά ο Γέροντας Νεκτάριος.

Επεισόδιο Νο5 Κατάθλιψη, αίτια, θεραπεία | Ρωτήστε τον Γέροντα

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων