30/12/2021 30/12/2021 Δημοσίευματα θέλουν την Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Σακελλαροπούλου να έχει ζητήσει να μην γίνει η ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου, στην Εξόδιο Ακολουθία του τέως Πρόεδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια η οποία τελέσθηκε χθες 29-12-21 χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάποια επίσημη απάντηση από την Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας. Κατά την άφιξή της λοιπόν, δεν παιάνισε...
30 Δεκεμβρίου, 2021 - 10:28
Τελευταία ενημέρωση: 30/12/2021 - 10:41

Γιατί δεν παιάνισε ο Εθνικός Ύμνος στην Εξόδιο Ακολουθία του Παπούλια;

Διαδώστε:
Γιατί δεν παιάνισε ο Εθνικός Ύμνος στην Εξόδιο Ακολουθία του Παπούλια;

Δημοσίευματα θέλουν την Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Σακελλαροπούλου να έχει ζητήσει να μην γίνει η ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου, στην Εξόδιο Ακολουθία του τέως Πρόεδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια η οποία τελέσθηκε χθες 29-12-21 χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάποια επίσημη απάντηση από την Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Κατά την άφιξή της λοιπόν, δεν παιάνισε ο Εθνικός Ύμνος ως είθισται από το σχετικό πρωτόκολλο με αποτέλεσμα να υπάρξουν σχολιασμοί.

Άλλωστε δεν ήταν η πρώτη φορά κατά την οποία δεν τηρήθηκε το πρωτόκολλο με την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου σε επίσημη τελετή παρουσίας της Προέδρου της Δημοκρατίας.

Στην δοξολογία για την Πρωτοχρονιά του 2021, δεν υπήρχε η μπάντα του ΓΕΕΘΑ στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών, ωστόσο, το συμβάν είχε αποδοθεί στις ειδικές συνθήκες λόγω του κορονοϊού μέσα από επίσημη ανακοίνωση.

Βέβαια αν δει κανείς όλες τις τελετές και τις γιορτές και τις μαζώξεις που γίνονται ακόμη και την λειτουργία των νυχτερινών κέντρων θα καταλάβει ότι σίγουρα δε μπορεί να είναι αυτός ο λόγος.

Γενικά υπάρχει μια τάση να κόβονται ότι στις υπόλοιπες χώρες που σέβονται τον εαυτό τους και την ιστορία τους και τα σύμβολά τους, τηρούν και διατηρούν με θρησκευτική ευλάβεια.

Αναμένουν όλοι οι Έλληνες πολίτες μια απάντηση για τα περιστατικά αυτά τα οποία γεννούν ερωτηματικά και δημιουργούν και προηγούμενα σε μια χώραα που δεν της έμειναν και πολλά για να την εμψυχώνουν ….

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων