Υλικά:
1 φλυτζάνι του τσαγιού βούτυρο
½ φλυτζάνι ζάχαρη
5 αυγά
Ξύσμα λεμονιού ή πορτοκαλιού
2 φλυτζάνια του τσαγιού σιμιγδάλι
1 φλυτζάνι του τσαγιού αλεύρι
3 κουταλάκια του γλυκού σόδα ή μπέικιν πάουντερ
Σιρόπι: 3 φλυτζάνια ζάχαρη, 4 φλυτζάνια νερό, 1-2 κομματάκια ξύλο κανέλας
Εκτέλεση:
Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη. Ανακατεύουμε όλα μαζί τα υλικά και τα απλώνουμε σε ένα ταψί. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 50 λεπτά. Το βγάζουμε από το φούρνο όταν πάρει χρώμα και περιχύνουμε με καυτό σιρόπι.