12/10/2023 12/10/2023 Με την παρουσία της ΠτΔ κ. Κατερίνας Σακελλαροπούλου, του Οικουμενικού Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίου και εκπροσώπων από σχεδόν όλες τις Ορθόδοξες Εκκλησίες πραγματοποιήθηκε η έναρξη του Διεθνούς Επιστημονικού Συνεδρίου του Περιοδικού Θεολογία της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος. Στο πλαίσιο της Τελετής ανέγνωσε την κεντρική εισήγησή του ο Καθηγητής της Δογματικής και Συμβολικής Θεολογίας και...
12 Οκτωβρίου, 2023 - 14:53
Τελευταία ενημέρωση: 12/10/2023 - 14:58

Χρυσόστομος Σταμούλης: «Από τον υλικό στον άυλο κόσμο: Πώς φτάσαμε ώς εδώ;».

Διαδώστε:
Χρυσόστομος Σταμούλης: «Από τον υλικό στον άυλο κόσμο: Πώς φτάσαμε ώς εδώ;».

Με την παρουσία της ΠτΔ κ. Κατερίνας Σακελλαροπούλου, του Οικουμενικού Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίου και εκπροσώπων από σχεδόν όλες τις Ορθόδοξες Εκκλησίες πραγματοποιήθηκε η έναρξη του Διεθνούς Επιστημονικού Συνεδρίου του Περιοδικού Θεολογία της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Στο πλαίσιο της Τελετής ανέγνωσε την κεντρική εισήγησή του ο Καθηγητής της Δογματικής και Συμβολικής Θεολογίας και Κοσμήτορας της Θεολογικής Σχολής του ΑΠΘ κ. Χρυσόστομος Σταμούλης με θέμα: «Από τον υλικό στον άυλο κόσμο: Πώς φτάσαμε ώς εδώ;».

Διαβάστε ολόκληρη την ομιλία ΕΔΩ

Φωτογραφία: Χρήστος Μπόνης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων