Ιερές Μονές
02 Αυγούστου, 2024

Απόφαση της αστυνομίας για το πώς θα γίνεται η κίνηση των οχημάτων από και προς Ι.Μ. Αγάθωνος

Διαδώστε:

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Φθιώτιδας κατά την εορτή της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, προκειμένου να τελεστεί ομαλά και με ασφάλεια η κυκλοφορία από και προς την Ιερά Μονή Αγάθωνος της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος, το διήμερο της Θρησκευτικής Εορτής (Μεταμόρφωση του Σωτήρος Χριστού) την 5 και 6 Αυγούστου.

Παρακάτω οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

1.- Η κίνηση όλων των οχημάτων, προς την Ι.Μ. Αγάθωνος θα διεξάγεται αποκλειστικά μέσω του δρομολογίου Λουτρά Υπάτης – Λαδικού – Βασιλικά – Συκά – Ι.Μ. Αγάθωνος.

2.- Η κίνηση (επιστροφή) των οχημάτων, πλην λεωφορείων, Δ.Χ.Ε. αυτοκινήτων, φορτηγών αυτοκινήτων άνω των 3,5 τ. και των οχημάτων Δημοσίου θα διεξάγεται, προς Λαμία, μέσω του δρομολογίου Ι.Μ. Αγάθωνος – Καπνοχώρι – Υπάτη – Λουτρά Υπάτης.

3.- Απαγορεύεται η κίνηση των οχημάτων, προς Ι.Μ. Αγάθωνος, μέσω του δρομολογίου Υπάτη – Καπνοχώρι – Ι.Μ. Αγάθωνος, καθόσον το συγκεκριμένο δρομολόγιο θα χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά για την επιστροφή των ελαφρών οχημάτων από την Μονή.

4.- Η κίνηση (επιστροφή) των λεωφορείων, Δ.Χ.Ε. αυτοκινήτων, φορτηγών αυτοκινήτων άνω των 3,5 τ. και των οχημάτων Δημοσίου, προς Λαμία, να διεξάγεται μέσω του δρομολογίου Ι.Μ. Αγάθωνος – Συκά – Βασιλικά – Λαδικού – Λουτρά Υπάτης.

5.- Η ανωτέρω ρύθμιση θα τεθεί σε ισχύ από την 16:00΄ ώρα της 05-08-2024 έως την 24.00΄ ώρα της ιδίας.

Την απόφαση υπογράφει ο Αναπληρωτής Διευθυντής της ΔΑ Φθιώτιδας Αστυνομικός Διευθυντής Δημήτριος Σιόλος.

Διαδώστε: