07/05/2020 07/05/2020 Κεκλεισμένων των θυρών εορτάσθηκε φέτος η μνήμη του Οσίου Σεραφείμ του Δομβοΐτου του ασκητή του Σαγματίου όρους και του Ελικώνος στην Ιερά Μονή του την Πέμπτη 6 Μαΐου. Από το εσπέρας της 5ης μέχρι το πρωΐ της 6ης Μαΐου 2020, στην Ιερά Μονή Οσίου Σεραφείμ Δομβούς τιμήθηκε η μνήμη του Οσίου με ολονύκτια Αγρυπνία. Στη Λιβαδειά,...
07 Μαΐου, 2020 - 13:09
Τελευταία ενημέρωση: 07/05/2020 - 12:37

Εορτάστηκε η μνήμη του Οσίου Σεραφείμ του Δομβοΐτου

Διαδώστε:
Εορτάστηκε η μνήμη του Οσίου Σεραφείμ  του Δομβοΐτου

Κεκλεισμένων των θυρών εορτάσθηκε φέτος η μνήμη του Οσίου Σεραφείμ του Δομβοΐτου του ασκητή του Σαγματίου όρους και του Ελικώνος στην Ιερά Μονή του την Πέμπτη 6 Μαΐου. Από το εσπέρας της 5ης μέχρι το πρωΐ της 6ης Μαΐου 2020, στην Ιερά Μονή Οσίου Σεραφείμ Δομβούς τιμήθηκε η μνήμη του Οσίου με ολονύκτια Αγρυπνία.

Στη Λιβαδειά, επί τη μνήμη του Οσίου Σεραφείμ, την Τετάρτη 6 Μαΐου τελέσθηκε Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό του Οσίου Μελετίου Συνοικισμού συμπροσευχομένου του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεωργίου. Ενώ, την παραμονή της εορτής, συμπροσευχομένου του Σεβασμιωτάτου, τελέσθηκε Εσπερινός στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό του Αγίου Ρηγίνου Λεβαδείας, κεκλεισμένων των θυρών. Στον Εσπερινό συμμετείχαν οι ιερείς της πόλεως, οι οποίοι στη συνέχεια είχαν επικοινωνία με τον Σεβασμιώτατο σχετικά με την εφαρμογή των μέτρων στους Ιερούς Ναούς κατά την επιστροφή στην κανονικότητα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων