25/07/2024 25/07/2024 Με κατάνυξη εόρτασε η Ιερά Μονή Αγίας Ευπραξίας Ύδρας το Εσπέρας της 24ης Ιουλίου 2024. Της Ιεράς Αγρυπνίας που περατώθηκε τις πρωινές ώρες της 25ης Ιουλίου προεξήρχε ο Πανοσ. Πρωτοσύγκελλος Αρχιμ π. Νεκτάριος Δαρδανός, ο οποίος και κήρυξε τον Θείο Λόγο, με την συμμετοχή του Αναπλ. Πρωτοσυγκέλλου Αρχιμ. π. Θεοδώρου Θεοδοσίου διοικητού της εν λόγω...
25 Ιουλίου, 2024 - 16:45
Τελευταία ενημέρωση: 25/07/2024 - 15:46

Εορτή Ι.Μ. Αγίας Ευπραξίας στην Ύδρα

Διαδώστε:
Εορτή Ι.Μ. Αγίας Ευπραξίας στην Ύδρα

Με κατάνυξη εόρτασε η Ιερά Μονή Αγίας Ευπραξίας Ύδρας το Εσπέρας της 24ης Ιουλίου 2024.

Της Ιεράς Αγρυπνίας που περατώθηκε τις πρωινές ώρες της 25ης Ιουλίου προεξήρχε ο Πανοσ. Πρωτοσύγκελλος Αρχιμ π. Νεκτάριος Δαρδανός, ο οποίος και κήρυξε τον Θείο Λόγο, με την συμμετοχή του Αναπλ. Πρωτοσυγκέλλου Αρχιμ. π. Θεοδώρου Θεοδοσίου διοικητού της εν λόγω Ιεράς Μονής.

Ακολούθησε εόρτιο κέρασμα. Εψαλλε χορός ψαλτών υπό την Διεύθυνση του Πρωτοψάλτη κ. Βασίλη Παπαγεωργίου. Την ευθύνη για την διεξαγωγή της Ιεράς πανήγυρης είχε ο π. Θεόδωρος Θεοδοσίου ο και Διοικητής αυτής.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων