19/05/2021 19/05/2021 Πανηγυρικός Εσπερινός μετά αρτοκλασίας θα τελεστεί απόψε, Τετάρτη 19η Μαΐου και ώρα 18.30 μ.μ. στην Ιερά Μονή Αγίου Νικολάου Σιαμάδων Καστανιάς Καλαμπάκας, που εορτάζει την ανακομιδή και μετακομιδή των ιερών λειψάνων του Αγίου Νικολάου, Αρχιεπισκόπου Μύρων της Λυκίας. Η γιορτή θα συνεχιστεί αύριο, Πέμπτη 20 Μαΐου, από τις 7 το πρωί με Όρθρο και Αρχιερατική Θεία λειτουργία....
19 Μαΐου, 2021 - 12:32
Τελευταία ενημέρωση: 19/05/2021 - 12:30

Γιορτάζει η Ιερά Μονή Αγίου Νικολάου Σιαμάδων Καλαμπάκας

Διαδώστε:
Γιορτάζει η Ιερά Μονή Αγίου Νικολάου Σιαμάδων Καλαμπάκας

Πανηγυρικός Εσπερινός μετά αρτοκλασίας θα τελεστεί απόψε, Τετάρτη 19η Μαΐου και ώρα 18.30 μ.μ. στην Ιερά Μονή Αγίου Νικολάου Σιαμάδων Καστανιάς Καλαμπάκας, που εορτάζει την ανακομιδή και μετακομιδή των ιερών λειψάνων του Αγίου Νικολάου, Αρχιεπισκόπου Μύρων της Λυκίας. Η γιορτή θα συνεχιστεί αύριο, Πέμπτη 20 Μαΐου, από τις 7 το πρωί με Όρθρο και Αρχιερατική Θεία λειτουργία.

Ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής, Aρχιμανδρίτης Μακάριος Ιακωβάκης, μετά της εν Χριστώ Αγάπης και μετά χαράς προσκαλεί το ποίμνιο στις λατρευτικές εκδηλώσεις για την πανίερη μνήμη του προστάτη της Μονής Αγίου Νικολάου. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η ευλαβής συμμετοχή σας δια συμπροσευχήν θα προσδώσει ιδιαιτέραν λαμπρότηταν εις την σεπτήν εορτή της Ιεράς Μονής μας».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων