23/08/2024 23/08/2024 Κατά την Απόδοση της εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων ιερούργησε στην πανηγυρίζουσα Γυναικεία Κοινοβιακή Ιερά Μονή της Παναγίας Φανερωμένης Βαθυρρύακος. Στο κήρυγμά του, ο Σεβασμιώτατος τόνισε, ότι η Παναγία ως Μητέρα του Θεού και Μητέρα όλων μας, «μιλάει» με έναν ιδιαίτερο τρόπο στις ψυχές μας και σε...
23 Αυγούστου, 2024 - 15:07
Τελευταία ενημέρωση: 23/08/2024 - 14:45

Η Απόδοση της εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Ιερά Μονή Παναγίας Φανερωμένης Βαθυρρύακος

Διαδώστε:
Η Απόδοση της εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Ιερά Μονή Παναγίας Φανερωμένης Βαθυρρύακος

Κατά την Απόδοση της εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων ιερούργησε στην πανηγυρίζουσα Γυναικεία Κοινοβιακή Ιερά Μονή της Παναγίας Φανερωμένης Βαθυρρύακος.

Στο κήρυγμά του, ο Σεβασμιώτατος τόνισε, ότι η Παναγία ως Μητέρα του Θεού και Μητέρα όλων μας, «μιλάει» με έναν ιδιαίτερο τρόπο στις ψυχές μας και σε αυτήν προστρέχουμε για να βρούμε παρηγορία και στήριξη από τους πειρασμούς και τις ταλαιπωρίες της παρούσας ζωής.

πατήστε ΕΔΩ γιά περισσότερες φωτογραφίες

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων