19/06/2024 19/06/2024 Η πανήγυρη της Ιεράς Μονής Αγίας Τριάδος Μυτιληνιών, λόγω της αυξημένης επικινδυνότητος, εξαιτίας της πτώσεως τμημάτων των τοίχων εκ του προσφάτου σεισμού, θα λάβη χώραν εις τον Ι.Μ.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου Μυτιληνιών. Το Πρόγραμμα: Κυριακή της Πεντηκοστής 23η Ιουνίου 2024 και ώρα 19.00΄ Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάχου μας κ.κ. Ευσεβίου Δευτέρα του...
19 Ιουνίου, 2024 - 12:43
Τελευταία ενημέρωση: 19/06/2024 - 12:19

«Η εφετινή Πανήγυρις της Ι.Μ. Αγίας Τριάδος Μυτιληνιών»

Διαδώστε:
«Η εφετινή Πανήγυρις της Ι.Μ. Αγίας Τριάδος Μυτιληνιών»

Η πανήγυρη της Ιεράς Μονής Αγίας Τριάδος Μυτιληνιών, λόγω της αυξημένης επικινδυνότητος, εξαιτίας της πτώσεως τμημάτων των τοίχων εκ του προσφάτου σεισμού, θα λάβη χώραν εις τον Ι.Μ.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου Μυτιληνιών.

Το Πρόγραμμα:

Κυριακή της Πεντηκοστής 23η Ιουνίου 2024 και ώρα 19.00΄

Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάχου μας κ.κ. Ευσεβίου

Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος 24η Ιουνίου 2024 κι ώρα 07.00΄

Όρθρος και εν συνεχεία η πανηγυρική Θεία Λειτουργία

“Όθεν καλούνται άπαντες οι ευσεβείς και φιλέορτοι Χριστιανοί μας, να προσέλθουν ταπεινοί προσκυνηταί εις την Πανήγυριν της τετρωμένης υπό του σεισμού παλαιφάτου Ιεράς Μονής, προσευχόμενοι ιδιαιτέρως διά την ταχείαν αποκατάστασιν των ζημιών και την ως οίον τε τάχιον επανέναρξιν της εν Αυτή λειτουργικής ζωής”, αναφέρει η ανακοίνωση της Μητρόπολης Σάμου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων