08/11/2023 08/11/2023 Σύμφωνα με την μοναστηριακή τάξη τελέστηκε η ιερά αγρυπνία επί τη εορτή της Συνάξεων των Παμμεγίστων Ταξιαρχών στην Ιερά Μονή Ταξιαρχών Αστερίου Υμηττού, Μετόχι της Μονής Ασωμάτων Πετράκη.  Των ιερών ακολουθιών προέστη ο Μετοχιάρης της Μονής, Αρχιμανδρίτης π. Αλέξιος Γιαννιός, Προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Παπάγου και Αρχιερατικός Επίτροπος της ΙΗ’ Αρχιεπισκοπικής Περιφέρειας, με...
08 Νοεμβρίου, 2023 - 10:55
Τελευταία ενημέρωση: 08/11/2023 - 11:38

Ιερά Αγρυπνία για την εορτή των Ταξιαρχών στη Μονή Αστερίου

Διαδώστε:
Ιερά Αγρυπνία για την εορτή των Ταξιαρχών στη Μονή Αστερίου

Σύμφωνα με την μοναστηριακή τάξη τελέστηκε η ιερά αγρυπνία επί τη εορτή της Συνάξεων των Παμμεγίστων Ταξιαρχών στην Ιερά Μονή Ταξιαρχών Αστερίου Υμηττού, Μετόχι της Μονής Ασωμάτων Πετράκη. 

Των ιερών ακολουθιών προέστη ο Μετοχιάρης της Μονής, Αρχιμανδρίτης π. Αλέξιος Γιαννιός, Προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Παπάγου και Αρχιερατικός Επίτροπος της ΙΗ’ Αρχιεπισκοπικής Περιφέρειας, με τη συμμετοχή του αδελφού της Μονής, π. Ιωσήφ.

Στην ιερά αγρυπνία συμμετείχαν πιστοί ενώ μετά το τέλος αυτής παρετέθη τράπεζα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων