27/02/2023 28/02/2023 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας τέλεσε τον Κατανυκτικό Εσπερινό μετά των ιερομονάχων της Ιεράς Μητροπόλεως στην Ιερά Μονή Αγίας Μαρίνης Βόνης το απόγευμα της Κυριακής 26 Φεβρουαρίου 2023. Στο τέλος του κατανυκτικού Εσπερινού κατά το έθος ο Σεβασμιώτατος ανέγνωσε την συγχωρητική ευχή. Προ της απολύσεως τελέστηκε τρισάγιο στον μακαριστό Μητροπολίτη Ρεθύμνης...
27 Φεβρουαρίου, 2023 - 20:43
Τελευταία ενημέρωση: 28/02/2023 - 1:08

Κατανυκτικός Εσπερινός στην Ιερά Μονή Αγίας Μαρίνας Βόνης

Διαδώστε:
Κατανυκτικός Εσπερινός στην Ιερά Μονή Αγίας Μαρίνας Βόνης

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας τέλεσε τον Κατανυκτικό Εσπερινό μετά των ιερομονάχων της Ιεράς Μητροπόλεως στην Ιερά Μονή Αγίας Μαρίνης Βόνης το απόγευμα της Κυριακής 26 Φεβρουαρίου 2023.

Στο τέλος του κατανυκτικού Εσπερινού κατά το έθος ο Σεβασμιώτατος ανέγνωσε την συγχωρητική ευχή. Προ της απολύσεως τελέστηκε τρισάγιο στον μακαριστό Μητροπολίτη Ρεθύμνης κυρό Θεόδωρο Τζεδάκη επί την συμπλήρωση 27 ετών απο την εις Κύριον εκδημία του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων