28/09/2023 28/09/2023 Με αφορμή τη συμπλήρωση 350 χρόνων από την ίδρυση της Ιεράς Μονής Ασωμάτων-Πετράκη, τα ΕΛΤΑ κυκλοφορούν ομώνυμη Αναμνηστική Σειρά Γραμματοσήμων, τιμώντας τη διαχρονική προσφορά και ιστορική αξία της Μονής που υπήρξε αρωγός και κοινωνικός ευεργέτης της πόλης των Αθηνών. Η Σειρά Γραμματοσήμων «350-Χρόνια Ιερά Μονή Ασωμάτων-Πετράκη» περιλαμβάνει τέσσερα γραμματόσημα που απεικονίζουν κειμήλια και αρχιτεκτονικές λεπτομέρειες...
28 Σεπτεμβρίου, 2023 - 16:35
Τελευταία ενημέρωση: 28/09/2023 - 18:28

Κυκλοφορεί σειρά γραμματοσήμων για τα 350 χρόνια της Ιεράς Μονής Ασωμάτων-Πετράκη

Διαδώστε:
Κυκλοφορεί σειρά γραμματοσήμων για τα 350 χρόνια της Ιεράς Μονής Ασωμάτων-Πετράκη

Με αφορμή τη συμπλήρωση 350 χρόνων από την ίδρυση της Ιεράς Μονής Ασωμάτων-Πετράκη, τα ΕΛΤΑ κυκλοφορούν ομώνυμη Αναμνηστική Σειρά Γραμματοσήμων, τιμώντας τη διαχρονική προσφορά και ιστορική αξία της Μονής που υπήρξε αρωγός και κοινωνικός ευεργέτης της πόλης των Αθηνών.

Η Σειρά Γραμματοσήμων «350-Χρόνια Ιερά Μονή Ασωμάτων-Πετράκη» περιλαμβάνει τέσσερα γραμματόσημα που απεικονίζουν κειμήλια και αρχιτεκτονικές λεπτομέρειες της Μονής. Κυκλοφορούν επίσης: Φάκελος Πρώτης Μέρας Κυκλοφορίας και Set Pack που περιέχει όλα μαζί τα προϊόντα.

Μπορείτε να τα βρείτε στα ταχυδρομικά καταστήματα και στο ηλεκτρονικό κατάστημα philotelismos.gr.

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία ευχαριστούν ιδιαιτέρως τη Μονή Πετράκη και το Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο, για την παραχώρηση εικαστικού υλικού που συνέβαλε στην παρούσα έκδοση.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων