10/03/2022 10/03/2022 Στο ιστορικό Μοναστήρι της Παναγίας της Γωνιάς, στο Κολυμβάρι, θα εορταστεί και φέτος η Κυριακή της Ορθοδοξίας, την προσεχή Κυριακή 13 Μαρτίου. Της Θείας Λειτουργίας θα προεξάρχει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιος. Θα ακολουθήσει η λιτάνευση των Ιερών Εικόνων κατά το Βυζαντινό Τυπικό και εν συνεχεία στην Ορθόδοξο Ακαδημία Κρήτης η καθιερωμένη...
10 Μαρτίου, 2022 - 19:07
Τελευταία ενημέρωση: 10/03/2022 - 18:23

Κυριακή της Ορθοδοξίας στο Μοναστήρι της Γωνιάς στο Κολυμβάρι

Διαδώστε:
Κυριακή της Ορθοδοξίας στο Μοναστήρι της Γωνιάς στο Κολυμβάρι

Στο ιστορικό Μοναστήρι της Παναγίας της Γωνιάς, στο Κολυμβάρι, θα εορταστεί και φέτος η Κυριακή της Ορθοδοξίας, την προσεχή Κυριακή 13 Μαρτίου.

Της Θείας Λειτουργίας θα προεξάρχει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιος. Θα ακολουθήσει η λιτάνευση των Ιερών Εικόνων κατά το Βυζαντινό Τυπικό και εν συνεχεία στην Ορθόδοξο Ακαδημία Κρήτης η καθιερωμένη εορτή του Ιδρύματος, με ομιλητή Αιδ. Πρωτοπρεσβύτερο π. Δημήτριο Λινό, διακεκριμένο Καθηγητή Χειρουργικής στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, με θέμα: «Η αξία του θανάτου».

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων