10/08/2024 10/08/2024 Στην Ιερά Μονή Ροβελίστης Άρτης λειτούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος το πρωί του Σαββάτου 10 Αυγούστου 2024. Στο πέρας της Θείας Λειτουργίας ετελέσθη το τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο της μακαριστής Ηγουμένης της Ιεράς Μονής Ροβελίστης Γερόντισσας Θεοκλήτης. Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε, να αναπαύει ο Θεός την ψυχή της στον Παράδεισο και οι ευχές της να συνοδεύουν...
10 Αυγούστου, 2024 - 16:14
Τελευταία ενημέρωση: 10/08/2024 - 16:27

Μνημόσυνο μακαριστής Γερόντισσας Θεοκλήτης Ηγουμένης Μονής Ροβελίστης Άρτης

Διαδώστε:
Μνημόσυνο μακαριστής Γερόντισσας Θεοκλήτης Ηγουμένης Μονής Ροβελίστης Άρτης

Στην Ιερά Μονή Ροβελίστης Άρτης λειτούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος το πρωί του Σαββάτου 10 Αυγούστου 2024.

Στο πέρας της Θείας Λειτουργίας ετελέσθη το τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο της μακαριστής Ηγουμένης της Ιεράς Μονής Ροβελίστης Γερόντισσας Θεοκλήτης.

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε, να αναπαύει ο Θεός την ψυχή της στον Παράδεισο και οι ευχές της να συνοδεύουν την διάδοχό της, νεοεκλεγείσα Ηγουμένη της Μονής Ροβελίστης Γερόντισσα Μυροφόρα και όλη την Αδελφότητα του Μοναστηριού.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων