07/08/2023 07/08/2023 Η Αργολίδα τιμά τον προστάτη της Όσιο Θεοδόσιο το Νέο, στην ομώνυμη Ιερά Μονή που είναι αφιερωμένη στον Άγιο στην περιοχή Παναρίτη του Δήμου Ναυπλιέων στην Αργολίδα. Την παραμονή της εορτής Κυριακή 6 Αυγούστου 2023 τελέσθηκε με την ευλογία του Μητροπολίτη Αργολίδας κ. Νεκταρίου, αρχιερατικός εσπερινός χοροστατούντος του Μητροπολίτη Άρτης κ. Καλλινίκου. Στο τέλος του...
07 Αυγούστου, 2023 - 10:40

Ο Άρτης Καλλίνικος στον πανηγυρικό Εσπερινό στην Ιερά Μονή Οσίου Θεοδοσίου στην Αργολίδα

Διαδώστε:
Ο Άρτης Καλλίνικος στον πανηγυρικό Εσπερινό στην Ιερά Μονή Οσίου Θεοδοσίου στην Αργολίδα

Η Αργολίδα τιμά τον προστάτη της Όσιο Θεοδόσιο το Νέο, στην ομώνυμη Ιερά Μονή που είναι αφιερωμένη στον Άγιο στην περιοχή Παναρίτη του Δήμου Ναυπλιέων στην Αργολίδα.

Την παραμονή της εορτής Κυριακή 6 Αυγούστου 2023 τελέσθηκε με την ευλογία του Μητροπολίτη Αργολίδας κ. Νεκταρίου, αρχιερατικός εσπερινός χοροστατούντος του Μητροπολίτη Άρτης κ. Καλλινίκου.

Στο τέλος του πανηγυρικού εσπερινού ακολούθησε το θείο κήρυγμα από τον Μητροπολίτη Άρτης και κατόπιν η περιφορά της Ιερής εικόνας και των λειψάνων του Αγίου Θεοδοσίου πέριξ της μονής προς ευλογία των πιστών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων