25/01/2024 25/01/2024 Σε μια ζεστή και όμορφη ατμόσφαιρα, το Αστυνομικό Τμήμα Καλαβρύτων, έκοψε την βασιλόπιτα, εν μέσω ευχών για μια καλή και ήρεμη χρονιά. Την βασιλόπιτα ευλόγησε ο Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγίας Λαύρας, Αρχιμανδρίτης π. Ευσέβιος Σπανός, συνοδεία του Αρχιμανδρίτη Φιλαρέτου Θεοδωρακόπουλου, αδελφού της Μονής και ιεροκήρυκα της Ιεράς Μητροπόλεως Καλαβρύτων και Αιγιαλείας. Παραβρέθηκε ο διοικητής...
25 Ιανουαρίου, 2024 - 15:16
Τελευταία ενημέρωση: 25/01/2024 - 14:49

Ο Ηγούμενος της Μονής Αγίας Λαύρας ευλόγησε την Βασιλόπιτα του Αστυνομικού Τμήματος Καλαβρύτων

Διαδώστε:
Ο Ηγούμενος της Μονής Αγίας Λαύρας ευλόγησε την Βασιλόπιτα του Αστυνομικού Τμήματος Καλαβρύτων

Σε μια ζεστή και όμορφη ατμόσφαιρα, το Αστυνομικό Τμήμα Καλαβρύτων, έκοψε την βασιλόπιτα, εν μέσω ευχών για μια καλή και ήρεμη χρονιά. Την βασιλόπιτα ευλόγησε ο Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγίας Λαύρας, Αρχιμανδρίτης π. Ευσέβιος Σπανός, συνοδεία του Αρχιμανδρίτη Φιλαρέτου Θεοδωρακόπουλου, αδελφού της Μονής και ιεροκήρυκα της Ιεράς Μητροπόλεως Καλαβρύτων και Αιγιαλείας.

Παραβρέθηκε ο διοικητής του Α.Τ. Καλαβρύτων, Βασίλειος Σταθούλιας, ο υποδιοικητής κ. Βασίλειος Φελέκης, οι Αξιωματικοί και οι Αστυνομικοί του Τμήματος, ο Εισαγγελέας Καλαβρύτων κ. Δημήτριος Λιανόπουλος, ενώ την Δημοτική Αρχή εκπροσώπησαν οι Αντιδήμαρχοι Τάκης Βαρβιτσιώτης και Ζήσης Ζησημόπουλος.

Η πολύ όμορφη και εμπνευσμένη βασιλόπιτα, ήταν δωρεά του Ηγουμένου της Αγίας Λαύρας, όπως συνηθίζει να κάνει κάθε χρόνο. Μετά την εκδήλωση, ακολούθησε δεξίωση με εκλεκτά εδέσματα.

Πηγή: Kalavrytanews.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων