12/08/2024 12/08/2024 Την Ιερά Μονή Αγίων Αυγουστίνου Ιππώνος και Σεραφείμ του Σάρωφ Τρικόρφου Φωκίδος επισκέφθηκε ως απλός προσκυνητής ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σιατίστης και Σισανίου κ. Αθανάσιος. Τον Σεβασμιώτατο υποδέχθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φωκίδος κ. Θεόκτιστος, ο οποίος διαμένει αυτές τις ημέρες στο μοναστήρι του Τρικόρφου, όπου αυτόν τον καιρό περιοδεύει στα χωριά της περιφέρειας Δωρίδος. Ο Σεβασμιώταος...
12 Αυγούστου, 2024 - 13:06
Τελευταία ενημέρωση: 12/08/2024 - 13:25

Ο Μητροπολίτης Σιατίστης στην Ι.Μ. Αγίων Αυγουστίνου Ιππώνος και Σεραφείμ του Σάρωφ Τρικόρφου

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Σιατίστης στην Ι.Μ. Αγίων Αυγουστίνου Ιππώνος και Σεραφείμ του Σάρωφ Τρικόρφου

Την Ιερά Μονή Αγίων Αυγουστίνου Ιππώνος και Σεραφείμ του Σάρωφ Τρικόρφου Φωκίδος επισκέφθηκε ως απλός προσκυνητής ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σιατίστης και Σισανίου κ. Αθανάσιος.

Τον Σεβασμιώτατο υποδέχθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φωκίδος κ. Θεόκτιστος, ο οποίος διαμένει αυτές τις ημέρες στο μοναστήρι του Τρικόρφου, όπου αυτόν τον καιρό περιοδεύει στα χωριά της περιφέρειας Δωρίδος.

Ο Σεβασμιώταος Μητροπολίτης κ. Αθανάσιος ξεναγήθηκε σε όλους τους χώρους της Ιεράς Μονής και του προσφέρθηκε μοναστηριακό κέρασμα. Ο ίδιος με τη σειρά του ευχαρίστησε τον Καθηγούμενο Γέροντα Νεκτάριο και τους πατέρες για την φιλοξενία. Τους έδωσε πολλές ευχές και ευλογίες και είπε χαρακτηριστικά ό,τι «το μοναστήρι αυτό έχεις όντως ευλογία Θεού».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων