14/08/2023 14/08/2023 Με κατάνυξη και δέος ψάλθηκαν τα εγκώμια της Υπεραγίας Θεοτόκου μπροστά στον επιτάφιό της στην Ιερά Μονή Αγίων Αυγουστίνου Ιππώνος και Σεραφείμ του Σάρωφ Τρικόρφου Φωκίδος. Στον Εσπερινό της Κυριακής 13 Αυγούστου, ψάλθηκαν τα εγκώμια της Υπεραγίας Θεοτόκου προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Φωκίδος κ. Θεοκτίστου. Εν συνεχεία, ακολούθησε λιτάνευση του σώματος της Υπεραγίας Θεοτόκου εντός του...
14 Αυγούστου, 2023 - 19:00
Τελευταία ενημέρωση: 14/08/2023 - 19:05

Ο Μητροπολίτης Θεόκτιστος στα εγκώμια της Υπεραγίας Θεοτόκου στην Ιερά Μονή Τρικόρφου Φωκίδος

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Θεόκτιστος στα εγκώμια της Υπεραγίας Θεοτόκου στην Ιερά Μονή Τρικόρφου Φωκίδος

Με κατάνυξη και δέος ψάλθηκαν τα εγκώμια της Υπεραγίας Θεοτόκου μπροστά στον επιτάφιό της στην Ιερά Μονή Αγίων Αυγουστίνου Ιππώνος και Σεραφείμ του Σάρωφ Τρικόρφου Φωκίδος. Στον Εσπερινό της Κυριακής 13 Αυγούστου, ψάλθηκαν τα εγκώμια της Υπεραγίας Θεοτόκου προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Φωκίδος κ. Θεοκτίστου.

Εν συνεχεία, ακολούθησε λιτάνευση του σώματος της Υπεραγίας Θεοτόκου εντός του αυλείου χώρου της Ιεράς Μονής. Οι εκατοντάδες πιστοί που παρευρέθησαν με δάκρυα στα μάτια προσκύνησαν το σώμα της Παναγίας και για ευλογία πέρασαν κάτω από αυτό και προσκύνησαν τη θαυματουργό εικόνα της Παναγίας της Τρικορφιώτισσας που εορτάζει 15 Αυγούστου.

 

    

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων