25/09/2024 25/09/2024 Στο κατάμεστο από Μυκονίους πιστούς Καθολικό της Ιεράς Μονής Παναγίας Τουρλιανής, ο Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής, Αρχιμ. Εφραίμ Παναούσης ανέπτυξε, με τον δικό του παραστατικό και με άλας θεολογίας ηρτυμένο λόγο, το πρώτιστο χρέος των πιστών να δοξολογούν το Θεό, και τους καθοδήγησε πώς από το παράπονο να ανέρχονται στην κλίμακα...
25 Σεπτεμβρίου, 2024 - 21:30
Τελευταία ενημέρωση: 25/09/2024 - 20:57

Ομιλία στην Ι.Μ. Παναγίας Τουρλιανής στη Μύκονο

Διαδώστε:
Ομιλία στην Ι.Μ. Παναγίας Τουρλιανής στη Μύκονο

Στο κατάμεστο από Μυκονίους πιστούς Καθολικό της Ιεράς Μονής Παναγίας Τουρλιανής, ο Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής, Αρχιμ. Εφραίμ Παναούσης ανέπτυξε, με τον δικό του παραστατικό και με άλας θεολογίας ηρτυμένο λόγο, το πρώτιστο χρέος των πιστών να δοξολογούν το Θεό, και τους καθοδήγησε πώς από το παράπονο να ανέρχονται στην κλίμακα της δοξολογίας του Θεού.

Ο Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Παναγίας Τουρλιανής, διερμηνεύων και τις άριστες εντυπώσεις των ακροατών, ευχαρίστησε και συνεχάρη τον εκλεκτό ομιλητή.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων