27/06/2024 27/06/2024 Με την ευκαιρία της Ιεράς Μνήμης του πρωτοκορυφαίου Αποστόλου Παύλου, η Ιερά Μητρόπολις Σάμου, Ικαρίας και Κορσεών για να υπενθυμίσει σε όλους τους Σαμίους την διέλευση του Αποστόλου Παύλου από το νησί, κατά την τρίτη Αποστολική Περιοδεία («παρεβάλομεν εις Σάμον», Πραξ.κεφ.20,στ.15), θα τελέσει υπαίθριο πανηγυρικό Εσπερινό, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου κ. Ευσεβίου όπισθεν της Ιεράς...
27 Ιουνίου, 2024 - 15:16
Τελευταία ενημέρωση: 27/06/2024 - 14:33

Πανηγυρικός εορτασμός Αποστόλου Παύλου στην Ιερά Μονή Ζωοδόχου Πηγής Σάμου

Διαδώστε:
Πανηγυρικός εορτασμός Αποστόλου Παύλου στην Ιερά Μονή Ζωοδόχου Πηγής Σάμου

Με την ευκαιρία της Ιεράς Μνήμης του πρωτοκορυφαίου Αποστόλου Παύλου, η Ιερά Μητρόπολις Σάμου, Ικαρίας και Κορσεών για να υπενθυμίσει σε όλους τους Σαμίους την διέλευση του Αποστόλου Παύλου από το νησί, κατά την τρίτη Αποστολική Περιοδεία («παρεβάλομεν εις Σάμον», Πραξ.κεφ.20,στ.15), θα τελέσει υπαίθριο πανηγυρικό Εσπερινό, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου κ. Ευσεβίου όπισθεν της Ιεράς Μονής Ζωοδόχου Πηγής και απέναντι των παραλίων της Μικράς Ασίας, το Σάββατο 29 Ιουνίου και ώρα 19.00’ μ.μ.

“Στην κατανυκτική, αυτή, λατρευτική εκδήλωση οφείλουμε να δώσουμε το παρόν, ώστε να εκζητήσουμε τις πρεσβείες του Μεγάλου Αποστόλου των Εθνών Παύλου, ιδρυτού της Αγιωτάτης Εκκλησίας της Ελλάδος, για την τοπική μας Εκκλησία”, αναφέρει η ανακοίνωση.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων