26/09/2021 21/09/2022 Αγρυπνία τελέστηκε στην Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου στο νησί της Αποκάλυψης, την Πάτμο, επί τη εορτή της μετάστασης του Aγίου, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ζακύνθου κ. Διονυσίου κατά το Σάββατο 25 προς Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021. Δείτε φωτογραφίες και βίντεο: Πριν την έναρξη της Ακολουθίας της Αγρυπνίας, ο Καθηγούμενος και Πατριαρχικός Έξαρχος Πάτμου...
26 Σεπτεμβρίου, 2021 - 9:47
Τελευταία ενημέρωση: 21/09/2022 - 3:26

Πάτμος: Αγρυπνία στην Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου

Διαδώστε:
Πάτμος: Αγρυπνία στην Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου

Αγρυπνία τελέστηκε στην Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου στο νησί της Αποκάλυψης, την Πάτμο, επί τη εορτή της μετάστασης του Aγίου, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ζακύνθου κ. Διονυσίου κατά το Σάββατο 25 προς Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο:

Πριν την έναρξη της Ακολουθίας της Αγρυπνίας, ο Καθηγούμενος και Πατριαρχικός Έξαρχος Πάτμου ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης του Οικουμενικού Θρόνου κ. Κύριλλος κάλεσε μοναχούς και πιστούς να προσέλθουν στον ναό.

 

Φωτογραφίες-βίντεο: π. Σεραφείμ Κονίδης, Ειρήνη Στέλλα, Ματθαίος Μελιανός

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων