08/09/2021 08/09/2021 Ο λόγος του Καθηγουμένου Γέροντος Γαβριήλ της Ιεράς Μονής Οσίου Δαυίδ Ευβοίας στη φετινή Θεομητορική εορτή του Γενεσίου της Υπεραγίας Δεσποίνης ημών Θεοτόκου. “Σε όλες τις εποχές υπάρχουν ανδρόγυνα που δεν αποκτούν παιδιά και προσπίπτουν με δάκρυα, με ικεσίες, με παρακλήσεις στον Θεό, στην καλή μας Παναγία που εορτάζει σήμερα το Γενέθλιό Της, και τους...
08 Σεπτεμβρίου, 2021 - 20:30
Τελευταία ενημέρωση: 08/09/2021 - 21:55

Ο λόγος του Γέροντος Γαβριήλ στο Γένεσιον της Θεοτόκου

Διαδώστε:
Ο λόγος του Γέροντος Γαβριήλ στο Γένεσιον της Θεοτόκου

Ο λόγος του Καθηγουμένου Γέροντος Γαβριήλ της Ιεράς Μονής Οσίου Δαυίδ Ευβοίας στη φετινή Θεομητορική εορτή του Γενεσίου της Υπεραγίας Δεσποίνης ημών Θεοτόκου.

“Σε όλες τις εποχές υπάρχουν ανδρόγυνα που δεν αποκτούν παιδιά και προσπίπτουν με δάκρυα, με ικεσίες, με παρακλήσεις στον Θεό, στην καλή μας Παναγία που εορτάζει σήμερα το Γενέθλιό Της, και τους Αγίους” εκκινεί να λέγει ο Γέροντας. “Τους παρακαλούν και τους ικετεύουν, αν είναι θέλημα Θεού, να τους χαρίσουν τέκνα. Έτσι και ο Ιωακείμ και η Άννα, μεγάλοι ήδη στην ηλικία”.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων