30/09/2021 30/09/2021 Προσκυνηματική επίσκεψη στην Ιερά Μονή Προφήτου Ηλιού Θήρας πραγματοποίησε το πρωί της Πέμπτης 30 Σεπτεμβρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος. Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος, ευρισκόμενος στην Σαντορίνη, υπό την ιδιότητά του ως Τοποτηρητή της Ιεράς Μητροπόλεως Θήρας, και πριν αναχωρήσει για τη Μύκονο, σήμερα το πρωί πραγματοποίησε προσκυνηματική επίσκεψη στην Ιερά Μονή Προφήτου Ηλιού,...
30 Σεπτεμβρίου, 2021 - 13:38
Τελευταία ενημέρωση: 30/09/2021 - 13:37

Στη Μονή Προφήτη Ηλία Θήρας ο Σύρου Δωρόθεος

Διαδώστε:
Στη Μονή Προφήτη Ηλία Θήρας ο Σύρου Δωρόθεος

Προσκυνηματική επίσκεψη στην Ιερά Μονή Προφήτου Ηλιού Θήρας πραγματοποίησε το πρωί της Πέμπτης 30 Σεπτεμβρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος, ευρισκόμενος στην Σαντορίνη, υπό την ιδιότητά του ως Τοποτηρητή της Ιεράς Μητροπόλεως Θήρας, και πριν αναχωρήσει για τη Μύκονο, σήμερα το πρωί πραγματοποίησε προσκυνηματική επίσκεψη στην Ιερά Μονή Προφήτου Ηλιού, όπου συναντήθηκε με τον Ηγούμενο Αρχιμανδρίτη π. Δαμασκηνό και τους Πατέρες, με τους οποίους συζήτησε θέματα που αφορούν τη Μονή και ιδιαίτερα για έργα, που έχουν μεν εγκριθεί, αλλά απαιτούν οικονομική στήριξη, και ευχήθηκε στην Αδελφότητα και τους εκκλησιασθέντες πιστούς.

Ακολούθως στο Δημαρχείο Θήρας συναντήθηκε με τον Δημάρχο κ. Αντώνιο Σιγάλα, τον Λιμενάρχη Σαντορίνης και τον Αντιπεριφερειάρχη Υγείας, Πρόνοιας, Κοινωνικής Μέριμνας και Κοινωνικών Παντοπωλείων Κυκλάδων κ. Χαράλαμπο Δαρζέντα.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων