03/04/2022 03/04/2022 Την πανήγυρη του Αγίου Θεωνά Αρχιεπισκόπου Θεσσαλονίκης, του οποίου το σκήνωμα φυλάσσεται στην Ιερά Πατριαρχική και Σταυροπηγιακή Μονή της Αγίας Αναστασίας τέλεσε, προσκεκλημένος του Ηγουμένου της Μονής Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μιλήτου κ. Απόστολου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας. Χοροστάτησε το Σάββατο 2 Απριλίου στον πανηγυρικό Εσπερινό και την Κυριακή τέλεσε την Θεία Λειτουργία, στη μνήμη...
03 Απριλίου, 2022 - 20:56
Τελευταία ενημέρωση: 03/04/2022 - 20:57

Στον Άγ. Θεωνά Αρχιεπίσκοπο Θεσσαλονίκης ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου

Διαδώστε:
Στον Άγ. Θεωνά Αρχιεπίσκοπο Θεσσαλονίκης ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου

Την πανήγυρη του Αγίου Θεωνά Αρχιεπισκόπου Θεσσαλονίκης, του οποίου το σκήνωμα φυλάσσεται στην Ιερά Πατριαρχική και Σταυροπηγιακή Μονή της Αγίας Αναστασίας τέλεσε, προσκεκλημένος του Ηγουμένου της Μονής Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μιλήτου κ. Απόστολου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας.

Χοροστάτησε το Σάββατο 2 Απριλίου στον πανηγυρικό Εσπερινό και την Κυριακή τέλεσε την Θεία Λειτουργία, στη μνήμη του εορτάζοντος Αγίου Θεωνά, ενώ κήρυξε τον θείο λόγο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων