21/07/2019 21/07/2019 Κάθε χρόνο, ο Αύγουστος είναι ιδιαίτερα σημαντικός για δύο μοναστικές κοινότητες της Ορθόδοξης Εκκλησίας στην Αμερική, αφού λαμβάνουν χώρα τα ετήσια προσκυνήματα τους σε συνδυασμό με τις πανηγύρεις τους. Στη Μονή Μεταμόρφωσης, στο Ellwood City, στην Πενσυλβάνια, θα γιορτάσει το ετήσιο προσκύνημά της τη Δευτέρα και την Τρίτη, 5 Αυγούστου και 6 Αυγούστου 2019, ενώ...
21 Ιουλίου, 2019 - 16:17
Τελευταία ενημέρωση: 21/07/2019 - 16:19

Tαξίδια “πνευματικής σημασίας” σε μοναστήρια του Μίσιγκαν!

Διαδώστε:
Tαξίδια “πνευματικής σημασίας” σε μοναστήρια του Μίσιγκαν!

Κάθε χρόνο, ο Αύγουστος είναι ιδιαίτερα σημαντικός για δύο μοναστικές κοινότητες της Ορθόδοξης Εκκλησίας στην Αμερική, αφού λαμβάνουν χώρα τα ετήσια προσκυνήματα τους σε συνδυασμό με τις πανηγύρεις τους.

Στη Μονή Μεταμόρφωσης, στο Ellwood City, στην Πενσυλβάνια, θα γιορτάσει το ετήσιο προσκύνημά της τη Δευτέρα και την Τρίτη, 5 Αυγούστου και 6 Αυγούστου 2019, ενώ η Μονή Κοίμησης της Θεοτόκου, στο Rives Junction, στο Μίσιγκαν, θα γιορτάσει την Τετάρτη και την Πέμπτη, 14-15 Αυγούστου.

Κλήρος και πιστοί καλούνται να συμμετάσχουν σε αυτά τα “ταξίδια πνευματικής σημασίας”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων