28/12/2022 28/12/2022 Την Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2022, στην Ιερά Μονή Αγίου Παντελεήμονος Αχερά (Ι.Μ. Ταμασού και Ορεινής) τελέστηκε το 2ο ετήσιο Μνημόσυνο της μακαριστής Ηγουμένης της Μονής, Καλλίστης μοναχής. Τη Θεία Λειτουργία τέλεσε ο Εφημέριος της Μονής, Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Βαρνάβας Κουσιάππας πλαισιούμενος από τον Αρχιδιάκονο της Μητροπόλεως, π. Ραφαήλ Μισιαούλη. Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας, τελέστηκε το...
28 Δεκεμβρίου, 2022 - 15:15
Τελευταία ενημέρωση: 28/12/2022 - 18:16

Το ετήσιο Μνημόσυνο της Μακαριστής Ηγουμένης Αγίου Παντελεήμονος Αχερά

Διαδώστε:
Το ετήσιο Μνημόσυνο της Μακαριστής Ηγουμένης Αγίου Παντελεήμονος Αχερά

Την Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2022, στην Ιερά Μονή Αγίου Παντελεήμονος Αχερά (Ι.Μ. Ταμασού και Ορεινής) τελέστηκε το 2ο ετήσιο Μνημόσυνο της μακαριστής Ηγουμένης της Μονής, Καλλίστης μοναχής.

Τη Θεία Λειτουργία τέλεσε ο Εφημέριος της Μονής, Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Βαρνάβας Κουσιάππας πλαισιούμενος από τον Αρχιδιάκονο της Μητροπόλεως, π. Ραφαήλ Μισιαούλη.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας, τελέστηκε το Μνημόσυνο από τον Έφορο της Μονής του Κύκκου και πνευματικό της Μονής Αγ. Παντελεήμονος , Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη Αγαθόνικο Κυκκώτη, πλαισιούμενος από τον Πρωτοπρεσβύτερο Θεόδωρο Στυλιανού, Πρωτοσυγκελλεύοντα της Μητροπόλεως Ταμασού και τους προαναφερόμενους  κληρικούς.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ακολούθησε τρισάγιο στον τάφο της μακαριστής Ηγουμένης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων