13/08/2021 13/08/2021 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας μετέβη στην Αγία Μονή Βιάννου, όπου χοροστάτησε της ακολουθίας του Εσπερινού και του Μεγάλου παρακλητικού Κανόνος στην Υπεραγία Θεοτόκο πλαισιωμένος από τον Ηγούμενο της Ιεράς Μονής, Πανοσιολ. Αρχιμ. Ζαχαρία Δορούκα και το διάκονο Μαρίνο Δασκαλάκη, ενώ το ψαλτήριο διακόνησε ο Πρεσβύτερος Ιωάννης Καπελλάκης. Στο τέλος τέλεσε...
13 Αυγούστου, 2021 - 11:00
Τελευταία ενημέρωση: 13/08/2021 - 10:48

Τρισάγιο επί του τάφου του Επισκόπου Αρκαδίας στη Μονή Βιάννου

Διαδώστε:
Τρισάγιο επί του τάφου του Επισκόπου Αρκαδίας στη Μονή Βιάννου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας μετέβη στην Αγία Μονή Βιάννου, όπου χοροστάτησε της ακολουθίας του Εσπερινού και του Μεγάλου παρακλητικού Κανόνος στην Υπεραγία Θεοτόκο πλαισιωμένος από τον Ηγούμενο της Ιεράς Μονής, Πανοσιολ. Αρχιμ. Ζαχαρία Δορούκα και το διάκονο Μαρίνο Δασκαλάκη, ενώ το ψαλτήριο διακόνησε ο Πρεσβύτερος Ιωάννης Καπελλάκης.

Στο τέλος τέλεσε τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως του αοίδιμου Επισκόπου Αρκαδίας κυρού Νικοδήμου, ο οποίος είναι ενταφιασμένος στον περίβολο της Ιεράς Μονής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων