11/01/2019 11/01/2019 Μια εξαιρετικά σημαντική πρωτοβουλία, που αφορά ένα πελώριο διεθνές και εγχώριο ανθρωπιστικό πρόβλημα της εποχής μας, την εμπορία ανθρώπων, πρόκειται να υλοποιηθεί στην πόλη του Βόλου το διήμερο 18-19/01/2019. Πρόκειται για τη Διαβαλκανική Συνάντηση με θέμα “ΕΜΠΟΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ – TRAFFICKING, Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΜΟΡΦΗ ΔΟΥΛΕΙΑΣ”, που διοργανώνουν η Οργάνωση Α21, η agape Hellas και το Ίδρυμα...
11 Ιανουαρίου, 2019 - 21:27

Διαβαλκανική Συνάντηση στον Βόλο για την εμπορία ανθρώπων

Διαδώστε:
Διαβαλκανική Συνάντηση στον Βόλο για την εμπορία ανθρώπων

Μια εξαιρετικά σημαντική πρωτοβουλία, που αφορά ένα πελώριο διεθνές και εγχώριο ανθρωπιστικό πρόβλημα της εποχής μας, την εμπορία ανθρώπων, πρόκειται να υλοποιηθεί στην πόλη του Βόλου το διήμερο 18-19/01/2019. Πρόκειται για τη Διαβαλκανική Συνάντηση με θέμα “ΕΜΠΟΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ – TRAFFICKING, Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΜΟΡΦΗ ΔΟΥΛΕΙΑΣ”, που διοργανώνουν η Οργάνωση Α21, η agape Hellas και το Ίδρυμα «Λειτουργοί Υγείας της Αγάπης», υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος και του Γραφείου του Εθνικού Εισηγητή για την καταπολέμηση της εμπορίας ανθρώπων του ΥΠ.ΕΞ.

Η Συνάντηση θα ξεκινήσει την Παρασκευή 18/1, στις 6.00 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο (Κ. Καρτάλη Ανθ. Γαζή), με την εισήγηση του Στρατηγού ε.α. της ΕΛ.ΑΣ. κ. Εμμανουήλ Σφακιανάκη, Ειδικού ερευνητή και αναλυτή ηλεκτρονικών εγκλημάτων – Προέδρου του Cyber Security International Institute (CSII), με θέμα “Επικίνδυνες Διαδρομές Υψηλού Ρίσκου – Διαδικτυακά μονοπάτια Trafficking. Μέθοδοι και τεχνικές. Τί μέλλει γενέσθαι”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων