14/02/2020 14/02/2020 Το Πολιτιστικό και Κοινωνικό Κέντρο Αμαρίου «Ο Άγιος Νεκτάριος» της Ιεράς Μητροπόλεως Λάμπης, Συβρίτου και Σφακίων, στο πλαίσιο του Προγράμματος «ΑΜΑΡΙΩΤΩΝ ΣΧΟΛΑΡΧΕΙΟΝ», διοργανώνει εσπερίδα με θέμα: «ΚΑΙΡΟΣ, ΚΛΙΜΑ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ. ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΛΑΓΝΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ». Η εσπερίδα θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου και ώρα 6.00μ.μ στους χώρους του Πολιτιστικού και Κοινωνικού Κέντρου Αμαρίου,...
14 Φεβρουαρίου, 2020 - 10:50
Τελευταία ενημέρωση: 14/02/2020 - 10:52

«ΚΑΙΡΟΣ, ΚΛΙΜΑ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ. ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΛΑΓΝΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ»

Διαδώστε:
«ΚΑΙΡΟΣ, ΚΛΙΜΑ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ. ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΛΑΓΝΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ»

Το Πολιτιστικό και Κοινωνικό Κέντρο Αμαρίου «Ο Άγιος Νεκτάριος» της Ιεράς Μητροπόλεως Λάμπης, Συβρίτου και Σφακίων, στο πλαίσιο του Προγράμματος «ΑΜΑΡΙΩΤΩΝ ΣΧΟΛΑΡΧΕΙΟΝ», διοργανώνει εσπερίδα με θέμα: «ΚΑΙΡΟΣ, ΚΛΙΜΑ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ. ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΛΑΓΝΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ».
Η εσπερίδα θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου και ώρα 6.00μ.μ στους χώρους του Πολιτιστικού και Κοινωνικού Κέντρου Αμαρίου, στον Φουρφουρά.

 

δείτε εδώ 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων