19/02/2019 19/02/2019 Η Ακαδημία Θεολογικών Σπουδών Βόλου σε συνεργασία με την Κοιν.Σ.Επ. “ΠΟΡΕΙΑ ΥΓΕΙΑΣ” και τον Σύνδεσμο Νέων της Ι. Μητροπόλεως Δημητριάδος διοργανώνει δύο συνάντησεις της σειράς Διάλογοι Θεολογίας – Ψυχολογίας .Η πρώτη συνάντηση έχει θέμα «Ο Εαυτός μου και ο Άλλος: Ενοχή και Συγχώρηση», η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 Μαρτίου και ώρα 6.30 μ.μ....
19 Φεβρουαρίου, 2019 - 10:37

«Διαλόγοι Θεολογίας Ψυχολογίας»

Διαδώστε:
«Διαλόγοι Θεολογίας Ψυχολογίας»

Η Ακαδημία Θεολογικών Σπουδών Βόλου σε συνεργασία με την Κοιν.Σ.Επ. “ΠΟΡΕΙΑ ΥΓΕΙΑΣ” και τον Σύνδεσμο Νέων της Ι. Μητροπόλεως Δημητριάδος διοργανώνει δύο συνάντησεις της σειράς Διάλογοι Θεολογίας – Ψυχολογίας .Η πρώτη συνάντηση έχει θέμα «Ο Εαυτός μου και ο Άλλος: Ενοχή και Συγχώρηση», η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 Μαρτίου και ώρα 6.30 μ.μ. στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο (Κτήριο Ματσάγγου), 28ης Οκτωβρίου (Αλεξάνδρας) με Παύλου Μελά. Ενώ η δέυτερη έχει θέμα «Οικογένεια: Παιχνίδια εξουσίας ή παιχνίδι με κανόνες», και θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Μαρτίου και ώρα 6.30΄μ.μ., στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο (Κτήριο Ματσάγγου), 28ης Οκτωβρίου (Αλεξάνδρας) με Παύλου Μελά.

δείτε εδώ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων