16/10/2020 16/10/2020 Tην Κυριακή 18 Οκτωβρίου ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος θα μεταβεί στη Λαμία, προκειμένου να συμμετάσχει στους επίσημους εορτασμούς του Πολιούχου και Ελευθερωτή της πόλεως της Λαμίας, Αποστόλου και Ευαγγελιστού Λουκά του Ιατρού. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, ο Μακαριώτατος θα εγκαινιάσει το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιού «ΑΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ», του Φιλανθρωπικού...
16 Οκτωβρίου, 2020 - 12:36

Εορτασμοί του Πολιούχου και Ελευθερωτή της πόλεως της Λαμίας, Αποστόλου και Ευαγγελιστού Λουκά του Ιατρού

Διαδώστε:
Εορτασμοί του Πολιούχου και Ελευθερωτή της πόλεως της Λαμίας, Αποστόλου και Ευαγγελιστού Λουκά του Ιατρού

Tην Κυριακή 18 Οκτωβρίου ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος θα μεταβεί στη Λαμία, προκειμένου να συμμετάσχει στους επίσημους εορτασμούς του Πολιούχου και Ελευθερωτή της πόλεως της Λαμίας, Αποστόλου και Ευαγγελιστού Λουκά του Ιατρού. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, ο Μακαριώτατος θα εγκαινιάσει το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιού «ΑΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ», του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «ΑΠΟΣΤΟΛΗ».

 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων