15/01/2020 15/01/2020 Διημερίδα για τη Γιορτή των Τριών Ιεραρχών με θέμα ” Εργάζεσθαι & φυλάττειν ” Επαναπροδιορίζοντας τη στάση μας προς τον κόσμο που μας περιβάλλει…”συνδιοργανώνουν το Κέντρο Νεότητας της Ιεράς Μητρόπολης Λευκάδος και Ιθάκης και οι Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λευκάδας. Την Τρίτη 28 και την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου στις 18:00 στον Τόπο Επικοινωνίας της...
15 Ιανουαρίου, 2020 - 17:27
Τελευταία ενημέρωση: 15/01/2020 - 17:32

“Εργάζεσθαι & φυλάττειν ” Επαναπροδιορίζοντας τη στάση μας προς τον κόσμο που μας περιβάλλει…”

Διαδώστε:
“Εργάζεσθαι & φυλάττειν ” Επαναπροδιορίζοντας τη στάση μας προς τον κόσμο που μας περιβάλλει…”

Διημερίδα για τη Γιορτή των Τριών Ιεραρχών με θέμα ” Εργάζεσθαι & φυλάττειν ” Επαναπροδιορίζοντας τη στάση μας προς τον κόσμο που μας περιβάλλει…”συνδιοργανώνουν το Κέντρο Νεότητας της Ιεράς Μητρόπολης Λευκάδος και Ιθάκης και οι Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λευκάδας. Την Τρίτη 28 και την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου στις 18:00 στον Τόπο Επικοινωνίας της Ιεράς Μητρόπολης Λευκάδος και Ιθάκης “Καταφυγή” οδ. Μεγανησίου 5 – πλησίον Κεντρικής Πλατείας, έναντι Ι. Ν. Αγ. Ιωάννου Θεολόγου.

δείτε εδώ 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων