04/12/2019 04/12/2019   Στο πλαίσιο των επετειακών εκδηλώσεων του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου 40 Εκκλησιών για τα 30 χρόνια από τα εγκαίνια του περικαλλούς ναού θα εορτασθεί η μνήμη του αγ. Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτου τη Κυριακή 1 Δεκεμβρίου με λιτανεία και εγκαθίδρυση του Ιεράς Εικόνος του Αγίου Πορφυρίου στον παλιό ναό. Τη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου στη κατακόμβη...
04 Δεκεμβρίου, 2019 - 13:53

Εσπερίδα αφιερωμένη στον αγ. Πορφύριο

Διαδώστε:
Εσπερίδα αφιερωμένη στον αγ. Πορφύριο

 

Στο πλαίσιο των επετειακών εκδηλώσεων του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου 40 Εκκλησιών για τα 30 χρόνια από τα εγκαίνια του περικαλλούς ναού θα εορτασθεί η μνήμη του αγ. Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτου τη Κυριακή 1 Δεκεμβρίου με λιτανεία και εγκαθίδρυση του Ιεράς Εικόνος του Αγίου Πορφυρίου στον παλιό ναό. Τη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου στη κατακόμβη του ναού θα πραγματοποιηθεί Εσπερίδα αφιερωμένη στον άγιο των ημερών μας Όσιο Πορφύριο με ομιλητές τον Αρχιμ. Ιωαννίκιο Κοτσώνη Καθηγούμενο της Ι.Μ. Μεταμορφώσεως Σοχού και τον Σεβ. Μητροπολίτη Αργολίδος κ. Νεκτάριο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων