04/09/2024 04/09/2024 Το Κέντρο Επιμόρφωσης και Διά Βίου Μάθησης (ΚΕΔΙΒΙΜ) του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) διοργανώνει στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο «Η Τέχνη του Ψηφιδωτού. Θεωρία και Τεχνικές», διάρκειας 108 ωρών, το οποίο θα διεξαχθεί στο εργαστήριο του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας και Χριστιανικού Πολιτισμού της Θεολογικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και θα υλοποιηθεί δια ζώσης και...
04 Σεπτεμβρίου, 2024 - 14:51

«Η Τέχνη του Ψηφιδωτού. Θεωρία και Τεχνικές»

Διαδώστε:
«Η Τέχνη του Ψηφιδωτού. Θεωρία και Τεχνικές»

Το Κέντρο Επιμόρφωσης και Διά Βίου Μάθησης (ΚΕΔΙΒΙΜ) του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) διοργανώνει στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο «Η Τέχνη του Ψηφιδωτού. Θεωρία και Τεχνικές», διάρκειας 108 ωρών, το οποίο θα διεξαχθεί στο εργαστήριο του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας και Χριστιανικού Πολιτισμού της Θεολογικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και θα υλοποιηθεί δια ζώσης και με ασύγχρονη εκπαίδευση. Το πρόγραμμα παρέχει 4ECTS.

Έναρξη προγράμματος: 26 Σεπτεμβρίου 2024
Λήξη προγράμματος: 20 Δεκεμβρίου 2024

Διαβάστε αναλυτικά το πρόγραμμα 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων