10/01/2020 10/01/2020 Την Κυριακή, 19 Ιανουαρίου 2020 στις 11:00 π.μ. με την ευκαιρία της συμπλήρωσης ενός έτους από την κοίμηση του αοιδίμου Μητροπολίτου Σισανίου και Σιατίστης κυρού Παύλου, η Ιερά Μητρόπολις Ταμασού και Ορεινής σε συνεργασία με τη Χριστιανική Ένωση Κυπρίων Επιστημόνων (Χ.Ε.Κ.Ε.), θα πραγματοποιηθεί ,Συνέδριο στην αίθουσα Εκδηλώσεων των Κοινοτικών Συμβουλίων Δευτεράς, με θέμα: «ΜΗΤΡΟΠΟΛΊΤΗΣ ΣΙΣΑΝΊΟΥ...
10 Ιανουαρίου, 2020 - 14:38

«ΜΗΤΡΟΠΟΛΊΤΗΣ ΣΙΣΑΝΊΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑΤΊΣΤΗΣ ΠΑΥΛΟΣ: Ο Επίσκοπος της αγάπης και της θυσίας»

Διαδώστε:
«ΜΗΤΡΟΠΟΛΊΤΗΣ ΣΙΣΑΝΊΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑΤΊΣΤΗΣ ΠΑΥΛΟΣ: Ο Επίσκοπος της αγάπης και της θυσίας»

Την Κυριακή, 19 Ιανουαρίου 2020 στις 11:00 π.μ. με την ευκαιρία της συμπλήρωσης ενός έτους από την κοίμηση του αοιδίμου Μητροπολίτου Σισανίου και Σιατίστης κυρού Παύλου, η Ιερά Μητρόπολις Ταμασού και Ορεινής σε συνεργασία με τη Χριστιανική Ένωση Κυπρίων Επιστημόνων (Χ.Ε.Κ.Ε.), θα πραγματοποιηθεί ,Συνέδριο στην αίθουσα Εκδηλώσεων των Κοινοτικών Συμβουλίων Δευτεράς, με θέμα: «ΜΗΤΡΟΠΟΛΊΤΗΣ ΣΙΣΑΝΊΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑΤΊΣΤΗΣ ΠΑΥΛΟΣ: Ο Επίσκοπος της αγάπης και της θυσίας».

δείτε εδώ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων