02/09/2020 02/09/2020 Την 7η και 8η Σεπτεμβρίου 2020, κατά την οποία η Αγία μας Εκκλησία εορτάζει «το Γενέθλιον της Υπεραγίας Δεσποίνης ημών Θεοτόκου και αειπαρθένου Μαρίας», πανηγυρίζει μεγαλοπρεπώς ο Ιερός Μοναστηριακός Ναός της Παναγίας Μυριοκεφάλων Κρήτης Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο της Ενορίας Γενεθλίου της Θεοτόκου Μυριοκεφάλων Σας προσκαλεί στην Ιερά Πανήγυρη της Παναγίας μας, σύμφωνα με το πρόγραμμα...
02 Σεπτεμβρίου, 2020 - 9:56

Πανηγυρίζει ο Ιερός Μοναστηριακός Ναός Παναγίας Μυριοκεφάλων στην Κρήτη

Διαδώστε:
Πανηγυρίζει ο Ιερός Μοναστηριακός Ναός Παναγίας Μυριοκεφάλων στην Κρήτη

Την 7η και 8η Σεπτεμβρίου 2020, κατά την οποία η Αγία μας Εκκλησία εορτάζει «το Γενέθλιον της Υπεραγίας Δεσποίνης ημών Θεοτόκου και αειπαρθένου Μαρίας», πανηγυρίζει μεγαλοπρεπώς ο Ιερός Μοναστηριακός Ναός της Παναγίας Μυριοκεφάλων Κρήτης
Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο της Ενορίας Γενεθλίου της Θεοτόκου Μυριοκεφάλων Σας προσκαλεί στην Ιερά Πανήγυρη της Παναγίας μας, σύμφωνα με το πρόγραμμα που ακολουθεί.

1 ΕΩΣ 7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ

7.30 π.μ.: Ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία.
6.30 μ.μ.: Ο Εσπερινός.

ΔΕΥΤΕΡΑ 7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020

7.00 μ.μ.: Ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. ΕΥΓΕΝΙΟΥ.
9.30 μ.μ.: Η Ιερά Παράκλησις της Παναγίας.

ΤΡΙΤΗ 8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020

7.30 π.μ.: Ο Όρθρος και η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. ΕΥΓΕΝΙΟΥ.

Σημείωση: Κατά την προσέλευση και παρουσία των πιστών στους χώρους της Ιεράς Μονής Μυριοκεφάλων παρακαλούμε θερμά να τηρούνται όλες οι υγειονομικές διατάξεις που έχει θεσπίσει η Ελληνική Πολιτεία για την προστασία της δημόσιας υγείας λόγω της πανδημίας του Covid-19.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων