15/11/2022 15/11/2022 Οι εκδόσεις Ακρίτας απευθύνουν πρόσκληση στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της Αγγελικής Καριώτογλου «Οδηγείν ανθρώπους. Τέχνη Τεχνών. Η τέχνη της πνευματικής πατρότητος και μητρότητος. Η μαρτυρία της ερήμου». Η παρουσίαση του βιβλίου θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022 στις 8:00 μ.μ. στο cafe του Κήπου του Αρχαιολογικού Μουσείου (28ης Οκτωβρίου 44, Αθήνα). Χορηγοί επικοινωνίας...
15 Νοεμβρίου, 2022 - 0:39

Παρουσίαση του νέου βιβλίου της Αγγελικής Καριώτογλου «Οδηγείν ανθρώπους. Τέχνη Τεχνών»

Διαδώστε:
Παρουσίαση του νέου βιβλίου της Αγγελικής Καριώτογλου «Οδηγείν ανθρώπους. Τέχνη Τεχνών»

Οι εκδόσεις Ακρίτας απευθύνουν πρόσκληση στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της Αγγελικής Καριώτογλου «Οδηγείν ανθρώπους. Τέχνη Τεχνών. Η τέχνη της πνευματικής πατρότητος και μητρότητος. Η μαρτυρία της ερήμου». Η παρουσίαση του βιβλίου θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022 στις 8:00 μ.μ. στο cafe του Κήπου του Αρχαιολογικού Μουσείου (28ης Οκτωβρίου 44, Αθήνα).

Χορηγοί επικοινωνίας είναι το Διεθνές Πρακτορείο Εκκλησιαστικών Ειδήσεων «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ» (ope.gr) και η διαδικτυακή τηλεόραση Pemptousia TV.

Περισσότερες πληροφορίες

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων