Στο πλαίσιο της αυξημένης ευαισθησίας σε θέματα διασφάλισης της υγιεινής και της ασφάλειας των τροφίμων το Ινστιτούτο «Άγιος Μάξιμος ο Γραικός» μέσω της Διαδικτυακής του Ακαδημίας «ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ» διοργανώνει ολιγόωρο σεμινάριο με έμφαση στις βασικές αρχές της Υγιεινής & Ασφάλειας των τροφίμων, τις αρμοδιότητες και τις ευθύνες του προσωπικού και την ορθή διαχείριση των τροφίμων.
24 Ιουλίου, 2023
Σεμινάριo – ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ: ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΝΕΟΙ, ΑΝΑΔΥΟΜΕΝΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ
Διαδώστε:
Διαδώστε: