05/08/2022 05/08/2022 Με τη μουσική παράσταση «ΜΕΓΑΛΕΣ ΩΡΕΣ» θα συμμετάσχει το Ινστιτούτο «Άγιος Μάξιμος ο Γραικός» στο πρόγραμμα του Ηρωδείου, την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022, όπως ανακοινώθηκε από το Yπουργείο Πολιτισμού. Ένα πολυδιάστατο μουσικό έργο, μία πολυπρόσωπη μουσική τριλογία, μια μεγάλη παραγωγή θα πραγματοποιηθεί στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού, την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου, στις 20:30: Ο συνθέτης...
05 Αυγούστου, 2022 - 17:49

Το Ινστιτούτο Άγιος Μάξιμος ο Γραικός στο Ηρώδειο με το έργο “Μεγάλες Ώρες”

Διαδώστε:
Το Ινστιτούτο Άγιος Μάξιμος ο Γραικός στο Ηρώδειο με το έργο “Μεγάλες Ώρες”

Με τη μουσική παράσταση «ΜΕΓΑΛΕΣ ΩΡΕΣ» θα συμμετάσχει το Ινστιτούτο «Άγιος Μάξιμος ο Γραικός» στο πρόγραμμα του Ηρωδείου, την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022, όπως ανακοινώθηκε από το Yπουργείο Πολιτισμού. Ένα πολυδιάστατο μουσικό έργο, μία πολυπρόσωπη μουσική τριλογία, μια μεγάλη παραγωγή θα πραγματοποιηθεί στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού, την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου, στις 20:30: Ο συνθέτης Ανδρέας Κατσιγιάννης σε συνεργασία με την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών θα παρουσιάσουν αποσπάσματα από την τριλογία του συνθέτη, «ΜΕΓΑΛΕΣ ΩΡΕΣ».

Δείτε εδώ 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων