16/01/2019 16/01/2019 Τριήμερες εκδηλώσεις με αφορμή την εορτή των Τριών Ιεραρχών 1η – 2 – 3 Φεβρουαρίου 2 0 1 9 Με αφορμή την εορτή των Τριών Ιεραρχών, το Ίδρυμα Νεότητος και Οικογένειας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών πραγματοποιεί μία σειρά εκδηλώσεων, με γενικό θεματικό άξονα «Η τέχνη στην αγωγή των παιδιών και των νέων». Εάν είναι ανυπολόγιστη η...
16 Ιανουαρίου, 2019 - 20:47

ΙΑΑ: Τριήμερες εκδηλώσεις με αφορμή την εορτή των Τριών Ιεραρχών

Διαδώστε:
ΙΑΑ: Τριήμερες εκδηλώσεις με αφορμή την εορτή των Τριών Ιεραρχών

Τριήμερες εκδηλώσεις με αφορμή την εορτή των Τριών Ιεραρχών 1η – 2 – 3 Φεβρουαρίου 2 0 1 9

Με αφορμή την εορτή των Τριών Ιεραρχών, το Ίδρυμα Νεότητος και Οικογένειας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών πραγματοποιεί μία σειρά εκδηλώσεων, με γενικό θεματικό άξονα «Η τέχνη στην αγωγή των παιδιών και των νέων». Εάν είναι ανυπολόγιστη η προσφορά της τέχνης στον άνθρωπο, πόσο μάλλον, από εκπαιδευτική άποψη, η διδασκαλία των τεχνών συνιστά παραγωγική δύναμη, κινητοποιώντας τη φαντασία, τη γνώση, τον ψυχισμό και τη δεξιότητα κάθε παιδιού, αφού δε σταματά στο στάδιο της νοητικής σύλληψης, αλλά προχωρά και στη μορφολογική πραγμάτωση.

Οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν λατρευτικές ευκαιρίες (στον Ι. Ναό Αγ. Βασιλείου Ρουφ), συνεδριακές συναντήσεις, δημιουργικές δραστηριότητες για παιδιά, εργαστήρια, οπτικοακουστική αφήγηση (στο Πολιτιστικό Κέντρο της Ι. Αρχιεπισκοπής), και θα κορυφωθούν με μία μεγάλη μουσική συναυλία (στο κεντρικό κτίριο του Πανεπιστημίου Αθηνών).

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων