05/06/2024 05/06/2024 Κάθε καλοκαίρι η Ιερά Μητρόπολη Άρτης, στις περιοχές Κρανιές Ρετσιανών και Άνω Αθαμανίου, σ΄ ένα όμορφο και καταπράσινο περιβάλλον, λειτουργεί κατασκηνώσεις αγοριών και κοριτσιών αντίστοιχα. Όσοι γονείς επιθυμούν να συμμετάσχουν τα παιδιά τους στις Κατασκηνώσεις 2024 της Ιεράς Μητροπόλεως, να προσέλθουν εγκαίρως στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Άρτης «Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος», επί της...
05 Ιουνίου, 2024 - 15:53
Τελευταία ενημέρωση: 05/06/2024 - 15:51

Ξεκίνησαν οι Εγγραφές για τις Κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητρόπολης Άρτης

Διαδώστε:
Ξεκίνησαν οι Εγγραφές για τις Κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητρόπολης Άρτης

Κάθε καλοκαίρι η Ιερά Μητρόπολη Άρτης, στις περιοχές Κρανιές Ρετσιανών και Άνω Αθαμανίου, σ΄ ένα όμορφο και καταπράσινο περιβάλλον, λειτουργεί κατασκηνώσεις αγοριών και κοριτσιών αντίστοιχα.

Όσοι γονείς επιθυμούν να συμμετάσχουν τα παιδιά τους στις Κατασκηνώσεις 2024 της Ιεράς Μητροπόλεως, να προσέλθουν εγκαίρως στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Άρτης «Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος», επί της οδού Κωστή Παλαμά και Μανέγα, διά να καταθέσουν την αίτηση συμμετοχής μετά του ιατρικού δελτίου.

Υπενθυμίζεται ότι η πρώτη Κατασκηνωτική περίοδος για μαθητές και μαθήτριες των τεσσάρων τελευταίων τάξεων του Δημοτικού Σχολείου, αρχίζει στις 4 Ιουλίου και λήγει στις 12 Ιουλίου. Η δεύτερη περίοδος για μαθητές και μαθήτριες Γυμνασίου και Λυκείου αρχίζει στις 15 και λήγει στις 23 Ιουλίου ενώ η Κατασκηνωτική περίοδος για φοιτητές και φοιτήτριες και νέους και νέες, αρχίζει στις 12 και λήγει στις 15 Ιουλίου.

Οι δηλώσεις συμμετοχής και για τις τρεις περιόδους θα κατατίθενται στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Άρτης «Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος», επί της οδού Κωστή Παλαμά και Μανέγα, από Δευτέρα 3 Ιουνίου έως Κυριακή 9 Ιουνίου και ώρες από 9 έως 12 το πρωί και από 6 έως 8:30 το βράδυ.

Δελτία Συμμετοχής & Ιατρικά Δελτία

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων