26/04/2021 26/04/2021 Η Ιερά Μητρόπολις Άρτης εκφράζει την ευγνωμοσύνη της, προς τον ΕΟΔΥ-ΚΟΜΥ Άρτας, για την διενέργεια, στο προσωπικό, των Γραφείων της Ιεράς Μητροπόλεως, προληπτικής εξέτασης (test) ανίχνευσης covid 19, στις 26 Απριλίου 2021. Όλοι οι εξετασθέντες διεγνώσθησαν αρνητικοί. Ο Σεβασμιώτατος  Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος εύχεται και προσεύχεται υπέρ όλων των ερευνητών, των ιατρών και νοσηλευτών, που...
26 Απριλίου, 2021 - 19:02
Τελευταία ενημέρωση: 26/04/2021 - 18:32

Το “ευχαριστώ” της Ιεράς Μητρόπολης Άρτας στον ΕΟΔΥ

Διαδώστε:
Το “ευχαριστώ” της Ιεράς Μητρόπολης Άρτας στον ΕΟΔΥ

Η Ιερά Μητρόπολις Άρτης εκφράζει την ευγνωμοσύνη της, προς τον ΕΟΔΥ-ΚΟΜΥ Άρτας, για την διενέργεια, στο προσωπικό, των Γραφείων της Ιεράς Μητροπόλεως, προληπτικής εξέτασης (test) ανίχνευσης covid 19, στις 26 Απριλίου 2021.

Όλοι οι εξετασθέντες διεγνώσθησαν αρνητικοί.

Ο Σεβασμιώτατος  Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος εύχεται και προσεύχεται υπέρ όλων των ερευνητών, των ιατρών και νοσηλευτών, που αγωνίζονται με αυτοθυσία, εναντίον της φονικής πανδημίας.

Ο Ιησούς Χριστός, ο Οποίος νίκησε διά του Σταυρού τον θάνατο, να δώσει αίσιο πέρας στον αγώνα εναντίον της θανατηφόρου ιώσεως και με υγεία να εορτάσουμε την ένδοξο Ανάστασή Του, την κατατρόπωση του θανάτου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων