01/10/2024 01/10/2024 Το πρωί της Τρίτης επισκέφτηκε το Υπουργείο Εργασίας ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνός, μετά από πρόσκληση του Αιτωλοακαρνάνα Υφυπουργού Εργασίας, κ. Κώστα Καραγκούνη. Ρεπορτάζ: Δημήτρης Στρουμπάκος  Στην συνάντηση παραβρέθηκε και η Υπουργός Εργασίας κ. Νίκη Κεραμέως η οποία τόνισε πώς αποκτά ιδαίτερη τιμή για το Υπουργείο η επίσκεψη του κ. Δαμασκηνού ενώ τον...
01 Οκτωβρίου, 2024 - 13:01

Ο Αιτωλίας και Ακαρνανίας Δαμασκηνός έθεσε στην ηγεσία του Υπουργείου Εργασίας το φλέγον θέμα του δημογραφικού

Διαδώστε:
Ο Αιτωλίας και Ακαρνανίας Δαμασκηνός έθεσε στην ηγεσία του Υπουργείου Εργασίας το φλέγον θέμα του δημογραφικού

Το πρωί της Τρίτης επισκέφτηκε το Υπουργείο Εργασίας ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνός, μετά από πρόσκληση του Αιτωλοακαρνάνα Υφυπουργού Εργασίας, κ. Κώστα Καραγκούνη.

Ρεπορτάζ: Δημήτρης Στρουμπάκος 

Στην συνάντηση παραβρέθηκε και η Υπουργός Εργασίας κ. Νίκη Κεραμέως η οποία τόνισε πώς αποκτά ιδαίτερη τιμή για το Υπουργείο η επίσκεψη του κ. Δαμασκηνού ενώ τον ενημέρωσε για θέματα που άπτονται το χαρτοφυλάκιο της.

Ο κ. Καραγκούνης υποδεχόμενος τον Ιεράρχη, εξέφρασε την χαρά και την συγκίνησή του για την παρουσία του κ. Δαμασκηνού, υπογραμμίζοντας την μεγάλη ευλογία που πήραν από τον φωτισμένο Μητροπολίτη της Αιτωλίας και Ακαρνανίας, ενώ ο κ. Δαμασκηνός ευχαρίστησε τον κύριο Καραγκούνη για την τιμητική πρόσκληση και τόνισε μεταξύ άλλων, πώς είναι μεγάλη ανάγκη να βοηθήσουμε όλοι μας το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η χώρα μας και δεν είναι άλλο από το δημογραφικό.

“Γυρίζω σε πολλά χωριά της Μητροπόλεως και δυστυχώς πολλά είναι εγκαταλελειμμένα. Πρέπει οι νέοι μας να γυρίσουν στις ιδιαίτερες πατρίδες τους και στα χωριά τους. Όλοι μας πρέπει να βοηθήσουμε προς αυτή την κατεύθυνση”, τόνισε ο Σεβασμιώτατος.

Παρόντες στην συνάντηση ήταν ο Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Παναγιώτης Τσακλόγλου καθώς και Γενικοί Γραμματείς του Υπουργείου.

Στο τέλος της συνάντησης ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνός και ο Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Καραγκούνης αντάλλαξαν θερμές ευχές και αναμνηστικά δώρα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων