Ι.Μ. Αλεξανδρουπόλεως
24 Σεπτεμβρίου, 2024

Ευχαριστήριο Μητροπολίτου Αλεξανδρουπόλεως προς τους συντελεστές της Συναυλίας για ανέγερση Ναού

Διαδώστε:

Την δημόσια ευγνωμοσύνη της τοπικής Εκκλησίας της Αλεξανδρουπόλεως εξέφρασε ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος μετά το πέρας της επιτυχημένης εκδήλωσης με τον Γεράσιμο Ανδρεάτο, που είχε σκοπό την ανέγερση της Παναγίας της Στρατήγισσας. 

Διαβάστε το Ευχαριστήριο του Σεβασμιωτάτου:

Αγαπητοί μου,

Ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμος δημόσια εκφράζω την ευγνωμοσύνη της τοπικής Εκκλησίας σε όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχή, άρτια και υποδειγματική οργάνωση της μουσικής εκδήλωσης «ΣΗΚΩ ΨΥΧΗ ΜΟΥ… ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΑΓΚΑΘΙ – ΑΜΑΡΑΝΤΟ ΡΟΔΟ» την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο του Πάρκου Αλτιναλμάζη της πόλεώς μας.

Η συναντίληψη και η αγαστή συνεργασία της Ιεράς Μητροπόλεως με φορείς, καλλιτέχνες, δημιουργούς, μουσικά σχήματα και χορωδίες, η οποία έτυχε ιδιαίτερα θερμής και συγκινητικής υποδοχής από πλήθος κόσμου, αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση και οδοδείκτης για το μέλλον.

Η συμβολή του καθενός ξεχωριστά και συλλογικά υπήρξε καίρια και καθοριστική, προκειμένου το αποτέλεσμα να είναι αντάξιο του Ναού της Παναγίας της Στρατήγισσας, που προσπαθούμε να οικοδομήσουμε. Για το λόγο αυτό:

Ευχαριστώ όλους εσάς που ήρθατε και ενισχύσατε με την χρηματική συμβολή σας την ανέγερση του ναού της Παναγίας της Στρατήγισσας. Μας συγκίνησε και μας γεμίζει δύναμη, ευχαρίστηση, αλλά και ευθύνη η χθεσινή προσέλευση σας, αγαπημένων και ευλογημένων προσώπων, που με τόση χαρά και αγάπη, ανταποκριθήκατε στο κάλεσμα μας. Η αγάπη σας μας γέμισε την καρδιά!

Η προσπάθεια για την ανέγερση του ναού της Παναγίας της Στρατήγισσας συνεχίζεται…

Εύχομαι σε όλους σας την ευλογία του Θεού στη ζωή σας και τη σκέπη της Υπεραγίας Θεοτόκου στις οικογένειές σας.

Με πολλές ευχαριστίες και ευχές

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ

† Ο Αλεξανδρουπόλεως ΑΝΘΙΜΟΣ

Διαδώστε: