11/09/2024 11/09/2024 Αγιασμός τελέστηκε στις κτιριακές εγκαταστάσεις του 1ου και 2ου Γυμνασίου Ναυπλίου το πρωί της Τετάρτης, 11 Σεπτεμβρίου 2024. Τον Αγιασμό τέλεσε ο Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος, ενώ παρευρέθηκαν οι βουλευτές Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός, Γιώργος Γαβρήλος και Ανδρέας Πουλάς , ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Βασίλης Πολύδωρας , οι καθηγητές και γονείς των παιδιών. Οι Διευθυντές...
11 Σεπτεμβρίου, 2024 - 11:53

Αγιασμούς σε Γυμνάσια και Λύκεια στο Ναύπλιο τέλεσε ο Αργολίδος Νεκτάριος (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Αγιασμούς σε Γυμνάσια και Λύκεια στο Ναύπλιο τέλεσε ο Αργολίδος Νεκτάριος (ΒΙΝΤΕΟ)

Αγιασμός τελέστηκε στις κτιριακές εγκαταστάσεις του 1ου και 2ου Γυμνασίου Ναυπλίου το πρωί της Τετάρτης, 11 Σεπτεμβρίου 2024.

Τον Αγιασμό τέλεσε ο Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος, ενώ παρευρέθηκαν οι βουλευτές Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός, Γιώργος Γαβρήλος και Ανδρέας Πουλάς , ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Βασίλης Πολύδωρας , οι καθηγητές και γονείς των παιδιών.

Οι Διευθυντές των σχολείων καλωσόρισαν του μαθητές και ευχήθηκαν σε όλα τα παιδιά υγεία και να έχουν μια καλή σχολική χρονιά.

Αγιασμός για το νέο σχολικό έτος τελέστηκε και στο 1ο και 2ο Λύκειο Ναυπλίου από τον Μητροπολίτη Νεκτάριο. Στην τελετή του αγιασμού παρευρέθηκαν οι βουλευτές Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός, Ανδρέας Πουλάς και Γιώργος Γαβρήλος, οι τοπικές αρχές του Δήμου Ναυπλιέων , ο Διευθυντές της Δευτεροβαθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας Βασίλειος Πολύδωρας, οι νέες Διευθύντριες των δύο σχολείων Νικολέτα Ματσιμάνη και Ιωάννα Γρηγορίου και οι καθηγητές . Όλοι καλωσόρισαν τους μαθητές και τους ευχήθηκαν καλή σχολική χρονιά.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων