23/08/2024 23/08/2024 Με μεγαλοπρέπεια η κωμόπολη της Νέας Κίου στην Αργολίδα , τιμά την Παναγία τη “Θεομάνα” στον ομώνυμο Ιερό ναό που βρίσκεται η θαυματουργή εικόνα της. Στον Πανηγυρικό Εσπερινό, ο οποίος τελέστηκε τη παραμονή της εορτής, 22 Αυγούστου 2024, χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος, πλαισιωμένος από ιερείς από την περιοχή του Άργους και του...
23 Αυγούστου, 2024 - 7:45
Τελευταία ενημέρωση: 23/08/2024 - 7:48

Αργολίδα: Η προσφυγική Νέα Κίος τιμά την Παναγία “Θεομάνα”

Διαδώστε:
Αργολίδα: Η προσφυγική Νέα Κίος τιμά την Παναγία “Θεομάνα”

Με μεγαλοπρέπεια η κωμόπολη της Νέας Κίου στην Αργολίδα , τιμά την Παναγία τη “Θεομάνα” στον ομώνυμο Ιερό ναό που βρίσκεται η θαυματουργή εικόνα της. Στον Πανηγυρικό Εσπερινό, ο οποίος τελέστηκε τη παραμονή της εορτής, 22 Αυγούστου 2024, χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος, πλαισιωμένος από ιερείς από την περιοχή του Άργους και του Ναυπλίου.

Έψαλε ο πρωτοψάλτης Δημήτριος Καρκαλάτος της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδος. Μετά το θείο κήρυγμα ακολούθησε η λιτανεία της θαυματουργού εικόνος της Παναγίας.

Μετά το πέρας των ακολουθιών οι εφημέριοι του ναού πρωτοπρεσβύτερος π. Δημοσθένης Γάτσιος και π. Ηλίας Γάτσιος ευχαρίστησαν τον Μητροπολίτη Αργολίδος, τους Ιερείς και τους πιστούς που τίμησαν με την παρουσία τους την Παναγία τη Θεομάνα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων