11/09/2024 11/09/2024 Παρουσία του Δημάρχου Άργους Μυκηνών Γιάννη Μαλτέζου έγινε ο καθιερωμένος αγιασμός το πρωί της Τετάρτης 11 Σεπτεμβρίου στο σχολικό συγκρότημα που φιλοξενεί το 1ο Λύκειο, το 2ο και το 3ο Γυμνάσια Άργους από τον Μητροπολίτη Αργολίδος κ. Νεκτάριο. Ο αγιασμός έγινε παρουσία επίσης, των βουλευτών Αργολίδας Γ. Γιάννη Ανδριανού, Ανδ. Πουλά και Γ. Γαβρήλου, του...
11 Σεπτεμβρίου, 2024 - 15:46
Τελευταία ενημέρωση: 11/09/2024 - 14:59

Τελετή αγιασμού στο σχολικό συγκρότημα 1ου Λυκείου – 2ου και 3ου Γυμνασίων Άργους από τον Μητροπολίτη Αργολίδος

Διαδώστε:
Τελετή αγιασμού στο σχολικό συγκρότημα 1ου Λυκείου – 2ου και 3ου Γυμνασίων Άργους από τον Μητροπολίτη Αργολίδος

Παρουσία του Δημάρχου Άργους Μυκηνών Γιάννη Μαλτέζου έγινε ο καθιερωμένος αγιασμός το πρωί της Τετάρτης 11 Σεπτεμβρίου στο σχολικό συγκρότημα που φιλοξενεί το 1ο Λύκειο, το 2ο και το 3ο Γυμνάσια Άργους από τον Μητροπολίτη Αργολίδος κ. Νεκτάριο.

Ο αγιασμός έγινε παρουσία επίσης, των βουλευτών Αργολίδας Γ. Γιάννη Ανδριανού, Ανδ. Πουλά και Γ. Γαβρήλου, του Διευθυντή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας Β. Πολύδωρου, Αντιδημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων, του Δ.Σ. του συλλόγου γονέων, των Διευθυντών των Σχολείων Ελένης Παπαθανασίου, Δημήτρη Μπουλούκου και Δέσποινας Μπαράτση, των καθηγητών και των μαθητών των σχολείων.

Όλοι ευχήθηκαν καλή σχολική χρονιά στους μαθητές στους γονείς και τους εκπαιδευτικούς.

 
STUDIO B&G ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ – Γ.ΡΑΣΣΙΑΣ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων